VÄISTÄ TUSKA JA PULLONKAULAT ASIANTUNTIJASISÄLLÖN TUOTANNOSSA

Markkinoinnista vastaavana johtajana tiedät, että tuskanpaikkasi ja varsinainen pullonkaula asiantuntijablogin pyörittämisessä on se, että vain aniharva asiantuntija on kovinkaan innokas tai riittävän hyvä bloginkirjoittaja. Markkinoinnillisesti arvokas asiantuntijasisältö jää usein kokonaan tuottamatta tai sitä saadaan aikaiseksi aivan liian vähän, jotta sisältömarkkinoinnissa päästäisiin tavoitteiden mukaiseen julkaisutiheyteen. 

Asiantuntijan vastahanka johtuu pääasiassa hänen aikapulastaan. Yhden blogitekstin naputteluun suttaantuu aikaa helposti kahdesta neljään tuntia. Asiantuntijan työpanos on bisneksen kannalta paljon tehokkaammassa käytössä silloin kun hän toimittaa asiantuntijapalvelua asiakkaalle eikä istu tuskailemassa blogikirjoitusten parissa. Kysy vaikka toimarilta.


MISTÄ ASIANTUNTIJAKLOONAUS-PALVELUSSA ON KYSYMYS?

Asiantuntijakloonaus-palvelu on tarkoitettu siihen, että sinun ei enää tarvitse taikoa loistavista asiantuntijoista keskinkertaisia kirjoittajia. He saavat pysyä omalla mukavuusalueellaan eli vastailla kysymyksiin aiheesta, jota eniten rakastavat.

Palvelussa saat asiantuntijan kahden tunnin ajankäytöllä häneltä 10-20 blogisisältöä videona. Puoli tuntia menee esihaastatteluun puhelimessa. Puolitoista tuntia käytetään kameran edessä toimialaanne tuntevan toimittajan haastattelussa. Lopulta lähetämme sinulle haastattelumateriaalin leikattuna 20:een videoklippiin. Videot leikataan niin, että asiantuntija puhuu viisaita varsin sujuvasti, luontevasti ja uskottavasti. Klipit ovat käytettävissä blogipostauksiin sellaisinaan.


TUTTUUN ASIANTUNTIJAAN LUOTETAAN

Videoilla esiintyvien asiantuntijoiden klooniarmeijan lähettäminen ristiretkelle pehmentää maaperää myös tuleville kaupoille. Tuttuun luotetaan ja tällä palvelulla teet asintuntijoistasi moninverroin tutumpia hahmoja kuin kirjoitetuilla blogiteksteillä. Videoiden ansiosta heidän kasvonsa, äänensä ja koko asiantunteva olemuksensa tulevat tutuiksi niille asiakasehdokkaille, jotka vielä lymyävät tavoittamattomissa internetin pimeillä kujilla. Videoilla esiintyvien asiantuntijoiden klooniarmeijan lähettäminen ristiretkelle pehmentää maaperää myös tuleville kaupoille. Tuttuun luotetaan ja tällä palvelulla teet asintuntijoistasi moninverroin tutumpia hahmoja kuin kirjoitetuilla blogiteksteillä. Videoiden ansiosta heidän kasvonsa, äänensä ja koko asiantunteva olemuksensa tulevat tutuiksi niille asiakasehdokkaille, jotka vielä lymyävät tavoittamattomissa internetin pimeillä kujilla. 


EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI

Videoilla esiintyvien asiantuntijoiden klooniarmeijan lähettäminen ristiretkelle pehmentää maaperää myös tuleville kaupoille. Tuttuun luotetaan ja tällä palvelulla teet asintuntijoistasi moninverroin tutumpia hahmoja kuin kirjoitetuilla blogiteksteillä. Videoiden ansiosta heidän kasvonsa, äänensä ja koko asiantunteva olemuksensa tulevat tutuiksi niille asiakasehdokkaille, jotka vielä lymyävät tavoittamattomissa internetin pimeillä kujilla. Palvelun idea on, että asiantuntija saa pysyä omalla mukavuusaluellaan eli kertoa omasta asiastaan vapaamuotoisessa haastattelussa. Haastattelu tehdään asiantuntijan luona.


PALVELUN HYÖDYT

 1. Asiantuntijan aikapula ei ole enää sisällöntuotannon pullonkaula.
 2. Asiantuntijan kirjoitustaidon taso ei aiheuta laatuongelmia sisällöntuotannossa.
 3. Asiantuntijan aika säästyy liiketoiminnan kannalta arvokkaampaan asiantuntijatyöhön.
 4. Videohaastattelussa esiintyvien asiantuntijoiden persoonat tulevat potentiaalisille asiakkaille tutummiksi ja luotettavimmiksi.

ASIANTUNTIJAN MUKAVUUSALUE

Palvelun idea on, että asiantuntija saa pysyä omalla mukavuusaluellaan eli kertoa omasta asiastaan vapaamuotoisessa haastattelussa. Haastattelu tehdään asiantuntijan luona. Palvelussa  tuotetaan asiantuntijaltasi 10-20 haastatteluvideoklippiä kahden tunnin ajankäytöllä. Superclickin ammattitoimittaja ja kuvaaja haastattelevat asiantuntijaa ja leikkaavat materiaalista käyttövalmiita videoita sisältömarkkinoinnin käyttöön. Haastattelutilanne kestää 1,5-2h. Asiantuntijalta kuluu puoli tuntia ennakkohaastattelussa, jonka Superclickin toimittaja tekee puhelimitse ennen kuvausta.


PUOLEN VUODEN BLOGIMATERIAALIT KAHDESSA TUNNISSA

Palvelussa  tuotetaan asiantuntijaltasi 10-20 haastatteluvideoklippiä kahden tunnin ajankäytöllä. Superclickin ammattitoimittaja ja kuvaaja haastattelevat asiantuntijaa ja leikkaavat materiaalista käyttövalmiita videoita sisältömarkkinoinnin käyttöön. Haastattelutilanne kestää 1,5-2h. 


MONTA ASIANTUNTIJAA - YKSI KUVAUSPÄIVÄ

Palveluun sisältyy yksi kuvauspäivä asiantuntijayrityksen tiloissa. Kuvauspäivään mahtuu jopa neljä asiantuntijaa haastateltavaksi. Jokaiselta haastatellulta asiantuntijalta tuotetaan 10-20 haastatteluvideklippiä.


PALVELUUN SISÄLTYY

 • Puolen tunnin ennakkohaastattelu puhelimessa / asiantuntija
 • 1,5-2h haastattelukuvaus / asiantuntija
 • Toimitustyö ja haastattelukuvausten ohjaus
 • Haastatteluvideoiden leikkaus
 • Asiantuntijan nimi ja titteli grafiikkaplanssiin haastattelukuvan yhteyteen.
 • Äänimiksaus
 • Valmiiden videoiden toimitus wmv- ja mp4-tiedostoina

TOIMITUSAIKA
Saat valmiit videot itsellesi viikon kuluessa kuvauksista.


HINNASTO 
1-4 asiantuntijaa / yhteensä 10-20 haastatteluvideoklippiä 4 950€ +alv
2-4 asiantuntijaa / yhteensä 20-40 haastatteluvideoklippiä 5 970€ +alv
3-4 asiantuntijaa / yhteensä 30-60 haastatteluvideoklippiä 7 495€ +alv
4 asiantuntijaa / yhteensä 40-80 haastatteluvideoklippiä 8 545€ +alv


ESITYSOIKEUDET
Tilaajalla on vapaat oikeudet valmiin materiaalin esittämiseen.


TILAA ASIANTUNTIJAKLOONAUS
Soita Sami Paassolalle numeroon +358 40 827 5603 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sami.paassola@superclick.fi

Superclick_ikonikuvat_asiantuntijakloonaus_jasennelty.png

ASIANTUNTIJA TARVITSEE OHJAUSTA

Tarvitset palveluamme myös siksi, että asiantuntijan aivojen rannattomassa tietopankissa oleva aineisto täytyy saada jututettua ulos jäsennellysti.

Luontevien ja johdonmukaisten vastausten tuottaminen kameran edessä ei ole helppoa kenellekään. Asiantuntija tarvitsee haastattelutilanteessa ohjausta. Sen antamisessa olemme mestareita.

Superclick_ikonikuvat_diamond.png

ASIANTUNTIJAN  MAINEEN VARJELU

Kun kutsut asiantuntijasi esiintymään videoilla, asetat hänen henkilökohtaisen maineensa alttiiksi vaaroille. Hän saattaa pelätä puhuvansa kameran edessä sekavia tai muuten esiintyvänsä huonosti.

Hänen pelkonsa on aivan aiheellinen. Niin saattaa nimittäin käydä kuvaustilanteessa. Valmiisiin videoihin ei kuitenkaan koskaan päädy mitään mistä asiantuntijasi voisi kokea maineensa kolhiintuneen. Siitä huolehdimme ohjauksella ja leikkauksella

 

Superclick_ikonikuvat_SWAT.png

ASIANTUNTIJAKLOONAUKSEN ISKUJOUKKO

Parturi ja räätäli käyttävät molemmat työssään saksia, mutta kumpi heistä tekee puvun paremmin? Räätäli saksii puvun parturia paremmin, koska on kouliintunut siihen.

Me taas olemme kouliintuneet Asiantuntijakloonaukseen. Olemme tehneet vastaavanlaisia projekteja useita ja onnistunneet joka ikinen kerta. Asiantuntijan aikaa tarvitaan kaksi tuntia. Me teemme loput. Valmiit videoklipit ovat kourassasi viikon kuluessa kuvauksista.

Esimerkkejä

 

TURVATIIMI - TURVALLISUUSALAN TULEVAISUUS

Turvatiimin asiantuntijat kloonatiin sisältömarkkinoinnin käyttöön. Tässä klipissä toimitusjohtaja Juha Murtopuro kertoo miten IoT mahdollistaa siirtymisen työtuntien ja vartiointikäyntien ostamisesta ennaltaehkäisevään ja reaaliajassa reagoivaan turvallisuuden ostamiseen.

RESPONDA 113 - TERVEYSMITTAROINTI MUUTTAA TERVEYSALAA

Respondan klippisarjassa toimitusjohtaja Petri Kokkonen kertoo mm. miten etämittarointi voi parantaa potilasvalvontaa ja lyhentää potilaan sairaalassa vietettyä aikaa.

FLOW & FIRE - VASTEPERUSTEINEN VALMENTAUTUMINEN

Valmentaja Jarmo "Jamppa" Riskin vasteperusteinen valmennus teki Virpi Sarasvuosta maailman parhaan hiihtäjän. Tässä Flow & Fire-valmennusyhteisön klipissä Virpi ja Jamppa valottavat menestysreptinsä perusperiaatteita. 

RESPONDA 113 - BuSINESS INTELLIGENCE ANALYTIIKAN HYÖDYT

Respondan myyntipäälikkö Sami Saarilahti valottaa omassa klippisarjassaan mm. miten IoT:n tuottaman datan analysointia voi hyödyntää tiedolla johtamisessa.