Pyydä PIXPLAINER-PALVELUN palvelukuvaus ja hinnasto sähköpostiisi heti

YKSINKERTAISTA MONIMUTKAISIA ASIOITA PIIRROSVIDEOLLA

Onnistumisesi yrittäjänä tai johtajana on kiinni siitä miten hyvin palvelusi tai strategiasi tulee ymmärretyksi. Taistelu asiakkaidesi, oman organisaatiosi ihmisten ja yhtesityökumppaneittesi huomiosta on kova. Piirrosvideon animoitu piirrosjälki ja hauskat kuvat liimaavat yleisön viestisi ääreen. Arkisesta asiastasi tule viihdyttävä ja helpommin lähestyttävä.

Itselle liian läheisen asian selittäminen yksinkertaistetusti tuottaa tuskaa ja vie tuhottomasti aikaa. Pixplainer-piirrosvideoplavelussa yksinkertaistamme ja tarinallistamme vaikean asiasi lyhyeen piirrosvideoon. Niin abstraktistakin palvelusta tai strategiasta tulee konkreettinen, ymmärrettävä ja mieleenpainuva.

TIEDÄT JO ETUKÄTEEN MITÄ SAAT

Pixplainer-piirrosvideon tilaajana tiedät tyylillesti jo etukäteen mitä saat. Se on huomattavasti turvallisempaa kuin perinteisessä animaatiovideoprojektissa, jossa tyylin valitseminen kaikista maailman vaihtoehoista muodostuu helposti aikaavieväksi ja kalliiksi savotaksi eli toisin sanoen sekoiluksi.

Superclick_ikonikuvat_tehty_suomessa.png

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

Kaikki Pixplainer-piirrosvideon kuvat piirretään suomalaisena käsityönä sinun tarinaasi sopiviksi.

Superclick_ikonikuvat_SINA.png

SINUN ROOLISI PALVELUSSA

Sinulta odotamme osallistumista ainakin aloituspalaveriin, jossa luodaan tarinakonsepti. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain kommentoida käsikirjoitusta, piirroksia ja valmistuvaa videota. Aikaasi tarvitaan yhteensä n. 2 tuntia.

 

Superclick_ikonikuvat_ME.png

MEIDÄN ROOLIMME PALVELUSSA

Meidän tehtävänämme on yksinkertaistaa ja tarinallistaa asiasi. Teemme käsikirjoituksen, piirrämme kuvat ja animoimme piirrosjäljen. Videon lisätään myös musiikki, äänitehosteet ja ammattispiikkerin kertojaääni valintasi mukaan.

Esimerkkejä

 

RAKSYSTEMS - TALOTOHTORI

Raksystems on suomalaisen kansallisomaisuuden edunvalvoja. Tähän piirrosvideoon yksinkertaistimme mitä se tarkoittaa.

BISNODE - TIETO ON VALTAA

Autoimme Bisnodea viestimään koko palvelukokonaisuutensa yhdellä videolla.

INVESTOREYE.COM

Suomalainen startup-yritys Investoreye.com tarvitsi palvelunsa yksinkertaistamista ja tarinallistamista piensijoittajan näkökulmasta.

ETUMA CUSTOMER FEEDBACK CATEGORIZER

Suomalainen Etuma auttaa johtamaan asiakaspalautteella. Tähän videoon tiivistimme mistä heidän palvelussaan on kysymys.